Ludus Outdoor

Ook van Ludus Outdoor:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

ZombieZombie

De wereld wordt overspoeld door zombies en de superheld moet ontsnappen! Op zoek naar eens iets anders voor het kinderfeest? ZombieZombie is nieuw en leuk voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Middels een smartphone wordt duidelijk wie de superheld is. De andere deelnemers proberen de superheld te pakken voordat hij of zij ontsnapt via een bunker! In de steden waar het spel wordt aangeboden is er altijd een variant voor kinderen.

Kosten: 6 -12 kinderen 80 euro, meer kinderen kan ook voor bijvoorbeeld een school,
Inbegrepen: huur 4 smartphones, beschrijving en kaarten van de stad waar het wordt gespeeld.
Locatie: Oss

Dodgebow

Een combinatie tussen paintball en trefbal, maar dan zonder blauwe plekken. Dodgebow is spannend en erg leuk om te spelen! Tijdens het feestje leren de kinderen de basis van het boogschieten, waarna we aan de slag gaan en Dodgbeow gaan spelen. Er worden verschillende vormen gespeeld. Leeftijd vanaf 10 jaar. Dit heeft met de kracht van het gemiddelde kind te maken. Bij jongere deelnemers is het uittrekken van de boog soms wat te zwaar, waardoor het minder leuk is voor ze om te spelen.

Kosten: t/m 10 kinderen 130 euro + 12,50 voor elk kind wat daarbij komt. Max. 30 kinderen voor bijv. scholen (prijs op aanvraag).
Inbegrepen: btw, cadeautje voor de jarige, wat te drinken en een plak cake.
Locatie en duur: Bossen nabij Oss, ongeveer 2 uur

extra Informatie: Het spel is leuker als er met wat meer deelnemers wordt gespeeld. Ouders mogen meedoen indien nodig, bijv bij 3vs3. Zelf nog wat extra drinken/snoepen meenemen is geen probleem.

Laserguns!!
Gegarandeerd plezier?! Lasergamen is leuk voor jong en oud. Lekker spelen in het bos, in het park, op het schoolplein, in een gymzaal of op kantoor. Deze geweren zijn laagdrempelig waardoor er snel gestart kan worden.

Er zijn geen vesten nodig, zowel de ontvanger als de zender zitten in het geweer. Het schietbereik is ongeveer 70meter en batterijen gaan 6-8 uur mee. Er zijn veel spelmogelijkheden waardoor er goed gevarieerd kan worden. Veel varianten vergen echte samenwerking! Elke set wordt geleverd met handleiding en kaarten met verschillende spelmogelijkheden. Stuur een mail met uw gewenste datum. Wij zullen zo snel mogelijk bevestigen of dit mogelijk is (kijk ook even in de spam). Meer guns dan 16 nodig, dat is zeker mogelijk. Zet dat ook in het bericht.

Hieronder de prijzen!

8 guns

48 euro incl btw

12 guns

72 euro incl btw

16 guns

88 euro incl btw

 

 

Extra: vizier

1 euro per gun. Er zijn er in totaal 20 beschikbaar

 

   

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534