Ludus Outdoor

Ook van Ludus Outdoor:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

ZombieZombie

De wereld wordt overspoeld door zombies en de superheld moet ontsnappen! Op zoek naar eens iets anders voor het kinderfeest? ZombieZombie is nieuw en leuk voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Middels een smartphone wordt duidelijk wie de superheld is. De andere deelnemers proberen de superheld te pakken voordat hij of zij ontsnapt via een bunker! In de steden waar het spel wordt aangeboden is er altijd een variant voor kinderen.

Kosten: 6 -12 kinderen 75 euro (introductieaanbieding), meer kinderen kan ook voor bijvoorbeeld een school,
Inbegrepen: huur 4 smartphones, beschrijving en kaarten van de stad waar het wordt gespeeld.
Locatie: Oss, Nijmegen en Utrecht (meer steden in de maak)

Informatie en uitleg over het spel: www.zombiezombie.nl.

Dodgebow

Een combinatie tussen paintball en trefbal, maar dan zonder blauwe plekken. Dodgebow is spannend en erg leuk om te spelen! Tijdens het feestje leren de kinderen de basis van het boogschieten, waarna we aan de slag gaan en Dodgbeow gaan spelen. Er worden verschillende vormen gespeeld. Leeftijd vanaf 10 jaar. Dit heeft met de kracht van het gemiddelde kind te maken. Bij jongere deelnemers is het uittrekken van de boog soms wat te zwaar, waardoor het minder leuk is voor ze om te spelen.

Kosten: t/m 10 kinderen 125 euro + 11,50 voor elk kind wat daarbij komt. Max. 30 kinderen voor bijv. scholen (prijs op aanvraag).
Inbegrepen: btw, cadeautje voor de jarige, wat te drinken en een plak cake.
Locatie en duur: Bossen nabij Oss, ongeveer 2 uur

extra Informatie: Het spel is leuker als er met wat meer deelnemers wordt gespeeld. Ouders mogen meedoen indien nodig, bijv bij 3vs3. Zelf nog wat extra drinken/snoepen meenemen is geen probleem.

Je eigen kinderfeest!
Zestien jaar geleden is Ludus Outdoor begonnen met de Bossurvival. Vanaf nu kunt u deze survival zelf organiseren met het boekje: Je eigen bossurvival. Met behulp van het boekje kunt u zelf heel makkelijk een zelfde soort activiteit organiseren. In het boekje staat beschreven wat u nodig heeft, hoe u het eventueel zelf kan maken (huren behoort ook tot de mogelijkheden), hoe u de survival kunt uitzetten en welke activiteiten u kunt doen. Ook staan er aanvullende tips en een aantal extra activiteiten in.

Speciaal bij het boekje hoort een website. Hier kunt u naast wat aanvullende informatie nog een aantal bijbehorende documenten downloaden. Klik hier voor de website. De webpagina opent in een nieuw venster.

U kunt het boekje bestellen voor 8,95 euro (inclusief verzendkosten) via onze webshop .Daar kunt u betalen met o.a.Ideal. Klik hier voor de inhoudsopgave. Kortom wilt u een kant en klare activiteit voor weinig geld, bestel dan nu uw exemplaar van Je eigen bossurvival!Ideal

Nog vragen? Stuur een mail naar jeb(at)ludusoutdoor.nl.

ISBN: 978-90-812119-4-9.

 

 

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534