Ludus Outdoor

Ook van Ludus Outdoor:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

OutdoorGolf


Golfen in het bos? Jazeker! Met OutdoorGolf wordt het bos een 7 holes golfbaan. Deze speciaal ontwikkelde vorm van golf is niet gebonden aan strenge golfregels en is voor iedereen goed te doen.

 

Ludus Outdoor Golf

De golfclub lijkt op een echte metalen golfclub, echter deze club is voor alle slagen (verweg, dichtbij, putten) geschikt. Daarnaast is deze zowel links als rechtshandig en is er alleen een verschil in lengte voor de wat minder grote spelers onder ons. Er wordt gespeeld met een zachte en lichte bal in felle kleuren.

 

We hebben 7 holes uitgezet in het bos. Met behulp van een kaart en de door ons ontwikkelde webapplicatie loopt de groep in kleine groepjes zelfstandig de baan rond. De uiteindelijke winnaar is degene met de minste slagen. Deelnemers dienen zelf over een mobiel met internet te beschikken. Wanneer er kleinere groepjes woren gemaakt is per groepje 1 telefoon voldoende.

 

Prijs: 6,50 p.p. (exclusief borg: 50 euro, verloren balletjes kosten 2,00)

Min-max aantal deelnemers: 6 - 20

Combinatie mogelijkheden: o.a. met handboogschieten en klimmen

Locatie: Oss, op eigen locatie in overleg. Deze activiteit doet u zelfstandig.


Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over OutdoorGolf, neem dan contact op met Rudy Papo van Ludus Outdoor.

 

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534