Ludus Outdoor

Maak hieronder uw keuze:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

Opleidingen

Ludus Outdoor verzorgt verschillende opleidingen op het gebied van klimmen en boogschieten. Dit kan in company of tijdens een van de open opleidingsdagen. Hieronder de verschillende workshops met de eerstvolgende geplande datum. Mocht er nog geen datum bekend zijn, maar u wel geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar info(at)ludusoutdoor.nl.

 

Je bent van harte welkom!

 

Workshop inhangen Monkeys

Hoe gebruik je het monkeymateriaal, hoe hang je het in, waar let je op, tips en trucs, kortom een must voor degene die het materiaal koopt en er mee gaat werken. Verzamelen bij de Naaldhof in Oss op de parkeerplaats. Kosten 84,70 euro p.p. inclusief btw (70 euro ex) minimaal 4 deelnemers en maximaal 8. Duur 4 uur. Kijk hier voor meer info en aanmeldingen.

Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod op: www.ludusconcepts.com

 

Opleiding Handboogschieten Ludus Outdoor heeft in opdracht van de Nederlandse Handboog Bond de door NOC*NSF Erkende opleiding voor instructeurs ontwikkeld en is officieel opleidingscentrum voor de NHB. Er worden verschillende opleidingen aangeboden op onze eigen locatie of incompany.

Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod op: www.ludusconcepts.com


 

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534