Ludus Outdoor

Ook van Ludus Outdoor:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

Evenement

Anders dan een activiteit als uitje, verzorgt Ludus Outdoor tevens verschillende activiteiten voor beurzen, festivals of speciale gelegenheden zoals: bruiloften, buurtfeesten en jubileumdagen. Deze activiteiten zijn te huur met of zonder begeleiding en zorgen voor een bijzondere beleving op het evenement en daar houdt Ludus Outdoor van!
 

Onderstaande kosten zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten.

Silent Swing.

Schommelen met muziek!

Het oogt zo simpel, maar de beleving is erg bijzonder. Deelnemers wanen zich even helemaal ergens anders. Doordat de koptelefoon goed afsluit komen er weinig invloeden van buitenaf. De muziek versterkt de beweging en andersom! De schommel kan los op de grond worden gezet en heeft geen verankering nodig. Wel is gras rondom de schommel belangrijk als valondergrond. Neem contact op voor meer informatie.

Prijs: op aanvraag

Geschikt voor: Festivals, bruiloften, evenementen

Enkele referenties: Festival het verhaal, Festival Oeverloos, Festival Come out & Play, Vakantiebeurs in de Jaarbeurs

Mobiel Evenwichtparcours

Met uitgestoken tong en opperste concentratie lopen de deelnemers over het mobiele evenwichtparcours van Ludus Outdoor. Er zijn 6 etappes met verschillende uitdagingen. Het parcours heeft een snelle doorloop zodat veel deelnemers over het parcours kunnen. Te makkelijk? Dan bieden we alternatieven aan. Geschikt tot en met 12... maar oudere deelnemers vinden het ook een uitdaging!

Prijs: 181,50 euro en 326,70 euro met begeleiding

Locatie: binnen en buiten.

Duur: losse huur 1 dag, incl begeleiding 4 uur

Geschikt voor: festivals, bruiloften, kinderfeesten, schoolkampen, familiefeesten enz.

Fast and Hilarious

In de Trabant van Ludus Outdoor uit 1967 zit een super snel spel. Stap in de auto, doe de gordel om en druk, op het teken, zo veel mogelijk knoppen uit van jouw eigen kleur. Maar let op! De knoppen lichten op overal in de auto en die van de tegenstander ook! Met hilariteit als gevolg. Het spel duurt steeds 40 sec. dus een vlotte doorloop. Deze activiteit kan aangekleed worden met een complete huiskamer/wachtkamer uit de DDR.

Prijs: op aanvraag

Locatie: Binnen en buiten.

Geschikt voor jong en oud: Festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, schoolkampen,enz.

 

Going Nuts!

Daag je vriend of vriendin uit, je vader of moeder of jouw collega en draai vervolgens jouw moer zo snel mogelijk omhoog... en omlaag! Let op want er loopt een timer mee. Wie is de snelste van maximaal 6, of wie heeft de snelste tijd aan het einde van de dag, speel 1 tegen 1 of 3 tegen 3? Het kan allemaal.

- Geschikt voor alle leeftijden.
- Een 220v aansluiting nodig.
- In hoogte verstelbaar
- Staat op stevige constructie.
- Met of zonder begeleiding.

Prijs: 175 euro 296 euro met begeleiding

Locatie: Binnen en buiten, bij nat weer binnen.

Duur: losse huur 1 dag, incl begeleiding 4 uur

Geschikt voor: Festivals, bruiloften, evenementen

Wensenpiramide

Gedurende de dag worden met behulp van bamboestokken en elsatieken mini piramides gebouwd die samen een enorme piramide vormen. Bezoekers krijgen tevens pen en papier en schrijven daarop hun wens of spreuk en hangen deze in hun eigen gemaakte piramide en zo ontstaat de wensenpiramide! De stokken en elastieken kunnen ook los worden gehuurd!

Prijs: 250 euro en 66,55 bij huur losse stokken.

Locatie: Buiten of binnen (6 meter hoog)

Duur: max 6 uur

Geschikt voor: Festivals, bruiloften, evenementen

 

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534