Ludus Outdoor

Ook van Ludus Outdoor:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

Informatie

Wanneer je een activiteit hebt geboekt bij Ludus Outdoor wordt er alles aan gedaan om je een leuke dag te bezorgen! Daarvoor is ook jullie hulp nodig. Hieronder wat zaken waar je rekening mee moet houden.

Kledingadvies:

- Trek geamkkelijk zittende kleren aan en schoenen waar je goed op kunt lopen.
- Het weer kan alle kanten op, ben daar ook op voorbereid, in principe gaan activiteiten altijd door, indien nodig is er overleg!
- Indien je met jouw groep het bos in gaat (klimmen, samenwerken, dodgebow enz.) is het fijn als de kleding vies mag worden en het niet erg is als er iets kapot zou gaan.

De kleine lettertjes:

- Voor enkele activiteiten dient een validiteitsverklaring te worden ingevuld, zodat jullie weten wat de risico's zijn en daarmee aangeven dat jullie fysiek in staat zijn om deel te nemen. En wij weten waar we eventueel rekening mee moeten houden. Bij de bevestiging van een activiteit wordt deze, indien nodig, meegestuurd.
- Het is niet toegestaan om voor of tijdens de actieve en risicovolle activiteiten alcohol te nuttigen, dit voor jullie eigen veiligheid en tevens noodzakelijk i.v.m. de verzekering.
- Op de activiteiten van Ludus Outdoor zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Veiligheid

Natuurlijk doet Ludus Outdoor er alles aan om de veiligheid tijdens de activiteiten te waarborgen. Daarom is Ludus Outdoor in zee gegaan met Sport Institute Europe. Dit is een onafhankelijk veiligheidsinstituut die de veiligheid waarborgt binnen de buitensport. Ludus Outdoor is approved member wat wil zeggen dat voldaan is aan de eisen die het institute stelt.

Samenwerken

Samenwerken doen we niet alleen met onze deelnemers, maar ook met externe partijen!

Dat is Oss - Een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende Oss ondernemers om te laten zien wat Oss allemaal te bieden heeft!

Maasmeanders - De Stichting Maasmeanders is een samenwerkingsverband van zon 100 grote en kleine ondernemingen die langs, op en rond de Maasmeanders actief zijn. Ludus Outdoor is lid van deze bijzondere stichting.

La Colline - In het hartje van het centrum zitten La Colline, de Bodega en de Nieuwe wereld. Zij verzorgen de drankjes en het eten tijdens de stadsspelen van Ludus Outdoor.

Bloesem Theehuis - In samenwerking met het theehuis biedt Ludus Outdoor verschillende activiteiten aan op het bijzondere en mooie terrein in Herpen. Geniet binnen of op het terras van een lunch of een drankje. Tevens beshikken ze over een vergaderruimte.

Cafe Herberg D'n Dort - Op het terrein naast de herberg biedt Ludus Outdoor verschillende activiteiten aan. D'n Dort verzorgt de drankjes en heerlijke maaltijden voor, tijdens of na de activiteit. D'n Dort ligt tussen Herpen en Berghem in nabij Oss.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Rudy Papo, stuur een e-mail naar rudy(at)ludusoutdoor.nl

 

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534